Kontakt

Lirekassemanden

 

lir front

 

Tlf: 2963 2919

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 facebook2

 

Følg lirekassemanden på Facebook

Det er ikke fordi jeg egentligt tror på det her. Men der er noget om snakken (det er der sikkert for alle :-))
jomfruen


Jeg er Jomfru.
Jomfruen (24/8 - 23/9) af Hai Lee Yang:
Feminint bevægeligt jordtegn. Hersker : Merkur. Hus : 6. Hus eller felt
Farve : Himmelblå - Metal : Kviksølv

Ved høsttid bevæger Solen sig ind i Jomfruens tegn. Det er årets mest aktive tid. Alle er i fuld gang med at få høsten i hus, så vinteren kan imødeses med ro i sindet. Du som er født i Jomfruens tegn er uhyre flittig og arbejdsom. Du er et ordensmenneske, som ønsker at opnå det perfekte resultat. Du er en god organisator, og derfor har du let for at kritisere.
6. hus er området for dagligt arbejde og helbred. Planeten Merkur har altid travlt med at danne forbindelser, så du opnår forståelse af vigtige livsmønstre. Forståelse af, at gode og sunde livsrutiner er vigtigt for dig.

Noget af det er rigtigt nok - perfektionist, ja, men ordensmenneske? Tjae, der må gerne være rod på bordet, når blot der er nogenlund orden i hovedet.

De gode og sunde livsrutiner er mest kommet med alderen. Jegt har i r mange år røget alt sor mange smøger og spist tilfældigt og dårligt. Det skulle have en ende, og det har det fået.
Især ved hjælp af nogle abstinensblokerende, laserakupunkterende troldmænd i Ans og min kærestes lyst til salat og grønsager. Og lidt motion og en 5-2 kur af og til.

Copyright © madsenland.dk 2014-2016. Alle rettigheder forbeholdes